Az érintetlen természet adta nyugalommal feltöltődni, kikapcsolódni vágyók egész évben menedékre lelhetnek 35 szobánk egyikének kényelmében, egyedülálló erdei környezetben elfeledve a város zaját.

Elsősorban az elvonulásra alkalmas erdei környezet az, amely lehetővé teszi vendégeink számára a tökéletes kikapcsolódást. Ehhez társuló adottság, hogy a szálloda területének legnagyobb részén egyáltalán nincs, vagy nem a megszokott minőségű a mobil hálózati lefedettség, illetve szobáink nagy része nincs felszerelve TV készülékkel. Wi-Fi hálózat jelenleg az étterem területén elérhető, de hálózatunk fejlesztése folyamatban van.

A baba- illetve családbarát szállodák körébe tartozunk így szolgáltatásainkkal már a legkisebbeknek is igyekszünk kedveskedni és a legmegfelelőbb szállást nyújtani számukra, pl. éttermi játszósarokkal.

Ha szeretnék magukkal hozni házikedvencüket, erre is van lehetőség, de kérjük, ezt foglalásakor jelezzék felénk, hogy a legmegfelelőbb elhelyezésű szobát tudjuk biztosítani Önöknek!

Ha céges rendezvények, trainingek, táborok lebonyolítására keres olyan helyszínt, ami elvonulásra ad lehetőséget, a legjobb helyen jár.

Esküvők, bankettek, rendezvények szervezésében közel 30 év tapasztalatával segítjük, hogy élményei felejthetetlenek legyenek.

Autóval érkező vendégeink a hotel biztonságos kertjében parkolhatnak, autóbusszal vagy vonattal érkezők számára pedig transzfert biztosítunk a balatonfüredi és veszprémi állomáshelyekről.


Wellness, sport és szabadidős szolgáltatásaink:

- korlátozott mobilhálózat (helyszíni adottság)
- Wi-Fi (az étterem területén)
- szabadtéri úszómedence
- lovaglás, lovaskocsizás
- infraszauna
- masszázs
- edzőszoba
- tenisz
- biliárd
- asztalitenisz

 

Legfiatalabb vendégeinknek:

- gyermekjátszótér (felújítás alatt)
- játszósarok az étteremben
- babaágy és etetőszék

1992-2024 | Cseri Kastélyszálloda, 8246 Tótvázsony, Cservölgy; +36 88 266046; info@cserikastely.huAdatvédelmi nyilatkozat NTAK szám:SZ19000035